Zoeken
"Excellence is a journey. Discipline is the vehicle."
"We don't grow when things are easy; We grow when we face challenges."
"In golf as in life it is the follow through that makes difference."
"If you put in the time + effort you will see the results."
"Strength doesn't come from what you can do. It comes from overcoming the things you once thought you couldn't"
"There is no glory in practice, but without practice, there is no glory..."
"Learn to love the process. Results will come."
"Don't aspire to be the best on the team. Aspire to be the best for the team."
"Team work makes the dream work."
"TEAM: Together Everyone Achieves More."
"Whether you think you can, or think you can't. You're right."
"Do your best, one shot at a time, and then move on!"
"The simpler I keep things, the better I play."
- Nancy Lopez -
"Do your best, one shot at a time, and then move on!"
- Nancy Lopez -
"Never practice without a thought in mind"
- Nancy Lopez -
"Golf is a difficult game, but it’s a little easier if you trust your instincts. It’s too hard a game to try to play like someone else."
- Nancy Lopez -
"Doubt yourself and you doubt everything you see. Judge yourself and you see judges everywhere. But if you listen to the sound of your own voice, you can rise above doubt and judgement. And you can see forever."
- Nancy Lopez -
"There are no shortcuts to success!"
- Annika Sorenstam -
On the first tee I kept telling myself “Trust yourself, you can do it!”
- Annika Sorenstam -

De samenwerkende dames professionals


Marjan de Boer

Marjan de Boer - PGA Golf ProMarjan was de eerste Nederlandse golf professional op de Ladies European Tour. Ze speelde van 1986 tot 2002 in dit internationale spelersveld en naam 5 keer deel aan het Ladies British Open. In 2013 werd zij winnares van het Frans Internationale Dames Senioren Open en in 2019 de eerste vrouwelijke winnaar van de PGA Holland Senior Cup.


Marjan’s hoogste notering op de Ladies European Tour was een vierde plaats tijdens het Italiaans Ladies Open in 1996. In Eigen land behaalde ze als amateur en professional diverse golf overwinningen.


Marjan is als teaching professional verbonden aan Golf Academie Papendal.
 

Murielle Heideman

Murielle Heideman - PGA Golf ProSinds 1997 ben ik werkzaam als golfprofessional op golfclub Zeewolde.

Na een lange hockey carrière heb ik de overstap gemaakt naar golf. Alle facetten van de sport spraken mij zo aan dat ik golfprofessional ben geworden. Stilstand is achteruitgang, op welk niveau je ook speelt. Door bewustwording van het getrainde zul je meer progressie boeken om nog meer plezier te halen uit het golfspel.


Marloes Olling

Marloes Olling - PGA Golf ProMarloes Olling (38) is PGA professional op de Haarlemmermeersche Golfclub. Van jongs af aan hield ze van sport en bewegen. Het liefst was ze bezig met tennis, maar vooral ballet. Na haar middelbare school ging ze naar de balletacademie en voltooide ze de studie Hotel en Hospitality Management. Met golf kwam ze voor het eerst in aanraking toen ze 19 was: haar toenmalige vriendje was een van de topamateurs van Nederland. Omdat haar ouders zelf ook regelmatig op de golfbaan te vinden waren, besloot ze les te nemen. Al na de eerste tien lessen bleek ze verknocht aan de sport.

De stap naar het willen les geven was snel gemaakt: “Iedereen die mij kent of een keer heeft ontmoet, weet: het enthousiasmeren van anderen zit in mijn bloed. Ik ben een aantal jaar intensief in training gegaan en werd toen aangenomen op de Hogeschool Fontys om de opleiding tot PGA Professional te volgen. Mijn eerste stageplek was op de Haarlemmermeersche golfclub; ik ben er nooit meer weggegaan.”

Marloes is inmiddels al bijna elf jaar verbonden aan de Haarlemmermeersche en weet als geen ander haar passie voor golf over te brengen op anderen.


Vhari Carruthers

Vhari Carruthers - PGA Golf ProPGA-A4  GOLFPROFESSIONAL

Sinds 2000 ben ik een PGA-A gekwalificeerde golfprofessional. Na mijn opleiding bij de Britse PGA heb ik op diverse golfbanen in Nederland les gegeven. Zoals de Wouwse Plantage , Hooge Bergsche in Rotterdam en als laatste heb ik een golfschool geleidt op Golfbaan Kleiburg in Brielle. Omdat mijn roots in Limburg liggen, ben ik in 2016 verhuisd naar het mooie zuiden.  Als actieve speler als amateur en vanaf 2000 als professional in zowel nationale als internationale toernooien geef ik graag mijn ervaringen door. Ook opgedane nieuwe kennis door het volgen van bijscholingen, opleidingen en cursussen deel ik graag met u.Ik heb ervaring met het trainen en coachen van spelers van alle niveaus en leeftijden.

mijn nevenactiviteiten zijn;

  • bestuurslid en voorzitter dames professionals PGA Holland
  • het spelen van wedstrijden en pro-ams bij de PGA Holland

Of u nou wil beginnen met golfen of uw spel wilt verbeteren,  laat me weten hoe ik u verder kan helpen!